Etusivu Tietokonehuolto Yritys Toimitusehdot Ostoskori
Maksutavat

Miksi ostaa juuri meiltä?

Suomalaista Palvelua

Varastomme ja lähetyspisteemme sijaitsevat Joensuussa. Tavoitteenamme on, että myytäviä tuotteita löytyy aina varastosta, jolloin toimitusajat ovat todella lyhyet.

Tilatessasi Suomesta, kuluttajansuojalaki turvaa ostotapahtuman - voit siis turvallisin mielin tehdä kauppaa. Palautus- ja reklamaatioasiat on kätevää hoitaa Suomen sisällä, suomeksi.

Meiltä saat myös palvelua, jota vain suomalainen pienyritys voi tarjota. Kun tarvitset lisätietoa tai sinulla on ongelma, pyrimme vastaamaan sähköposteihisi ja puheluihisi myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Laadukkaat tuotteet

Myymme ainoastaan tuotteita, jotka olemme itse testanneet ja hyviksi todenneet. Suurin osa myyntiartikkeleista on omassa päivittäisessä käytössämme, jotta pystymme seuraamaan niiden laatua ja osaamme paremmin auttaa tuotteiden käytössä.

Ympäristön huomioiminen

Käytämme meille saapuvat pakkausmateriaalit vähintään kahteen kertaan.

Lähetämme tuotteet ilman ylimääräisiä muovi- ym. pakkauksia. Näin tuotteet on helppo ottaa käyttöön, syntyy vähemmän jätettä ja kuljetuksesta aiheutuvat päästöt pienenevät.

Viemme lähetettävät tilaukset lähipostiin - tähän emme käytä autoa. Tilaukset pyritään toimittamaan suoraan postilaatikkoosi muun postin mukana, jolloin sinäkään et tarvitse autoa tilausta noutaessasi.

Edulliset hinnat

Pyrimme myymään tuotteitamme Suomen edullisimmilla hinnoilla. Tämän mahdollistaa tehokas varastonhallinta, automaatio sekä työllensä omistautunut yrittäjä, joka ei laske työtuntejaan.

Tarjotaksemme edullisimmat hinnat, noudatamme seuraavia periaatteita:

Katso myös: