Etusivu Tietokonehuolto Yritys Toimitusehdot Ostoskori
Checkout Finland

Kannettavat

Huippulaadukkaita käytettyjä yrityskannettavia kuluttajaystävällisillä hinnoilla. Kotikäyttöön, opiskelijoille, yrityksille...

Käytetty yrityskannettava on aina parempi vaihtoehto, kuin vastaavanhintainen kodinkoneliikkeen laite. Yrityskannettavat ovat tyylikkäitä, merkittävästi tehokkaampia ja tehty kestämään. Käytetty ja kestävä tietokone on myös ekologinen valinta. Sen takia yrityskannettavat ovatkin nykyään todella suosittuja.

Valitsemme myyntiin vain konemalleja, joita pystymme myymään ominaisuuksiin nähden kilpailukykyisillä hinnoilla (eli yleensä Suomen edullisimpaan hintaan). Emme ota myyntiin koneiden hinnat alkaen -malleja, joissa on tingitty jostain ominaisuudesta. Voit olla varma, että meiltä ostettu tietokone antaa parhaan vastineen käyttämällesi rahalle.

Muistathan, että voit aina soittaa ja kysyä lisätietoja eri konemalleista sekä oikean koneen valinnasta! Myynnissä on lähes jatkuvasti myös muita konemalleja, emme listaa kaikkia yksittäiskappaleita tälle sivulle. Voimme myös tilata ja räätälöidä koneita tarpeidesi mukaan.


Lenovo Thinkpad L470 (14
Lenovo Thinkpad L470 (14" FHD IPS, Intel i5, 8 GB, 256 SSD)
Hinta: 549,00 €
 

[Ensimmäinen] [Edellinen] 1 | 2